Pomerans 

Pomerans är ett fristående oberoende familjeföretag, med rötter i Vadstena vid Vätterns strand.  
Vi bygger vårt företag på 

Design med kvalitet  -  Noga utvalt sortiment  -  Personlig service

Vi som arbetar på Pomerans

Susanne Hult Boman


Jag har en lärarexamen, utbildning inom textilt handarbete och formgivning, och många års erfarenhet av arbete i butik. Med mitt brinnande intresse för färg och form i hemmet och kreativt skapande, har jag nu vågat ta steget att starta eget.

Jag är i butiken nästan varje dag - Välkommen in!
Jenny Boman


Med utbildning som Textilingenjör, Auktoriserad Hud- och Spa-terapeut, samt examen i Modevetenskap har jag ett stort intresse av hälsa och mode. Jag jobbar med sortiment och vår närvaro på social medier samtidigt som jag brinner för att fånga upp de senaste trenderna och tillgodose kunderna i Vadstena med omnejd med rolig och trendig design.

Är just nu mammaledig men finns på mail, sociala medier och och jobbar extra ibland. Tveka inte att höra av dig om du önskar något speciellt till butiken.

Håller för tillfället på att bygga upp en inspirerande blogg, så kika in där för inspiration!

Klara Manfredsson


Med mitt växande intresse för heminredning och erfarenhet av butiksarbete jobbar jag nu på Pomerans tills vidare. Mig kan ni fråga om vårt sortiment och om ni behöver tips och inspiration. 

När jag inte har händerna fulla med att fixa i butiken finns jag på Pomerans sociala medier - titta in på vår Instagram och Facebook där jag presenterar nyheter och annat roligt vi har på gång!